Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 96 článků.
73_20240723_201729.jpg

Letní statistický speciál – VII. Díl Vstřelené a obdržené branky

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Prošli jsem už počty gólu jednotlivců, branky v přesilovce a ve třetím brankovém díle se podíváme na branky v jednotlivých sezonách, třetinách, ale za klub.

72_20240718_111933.jpg

Letní statistický speciál – VI. Díl Obdržené branky v PP a OS žen

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Nejlépe se střílí, když je o jednu soupeřku méně. V dnešním díle se podíváme na vstřelené a obdržené branky v přesilovce a oslabení. Na závěr jsme si připravili rozhovor s hráčkou ženského Áčka Adélou Šíbrovou.

71_20240716_115250.jpg

Letní statistický speciál – V. Díl Obdržené branky v PP a OS

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Nejlépe se střílí, když je o jednoho soupeře méně. V dnešním díle se podíváme na vstřelené a obdržené branky v přesilovce a oslabení. Na závěr jsme si připravili rozhovor s hráčem mužského Áčka Ondřejem Drongem.

70_20240711_154323.jpg

Letní statistický speciál – IV. Díl Počet branek žen

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Aby se vyhrávalo, musí se také dávat góly a na ty se v dnešním dílu podíváme trošku více. Na závěr jsme si připravili rozhovor s hráčkou žen Petrou Bieleszovou.

69_20240709_125516.jpg

Letní statistický speciál – III. Díl Počet branek

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Aby se vyhrávalo, musí se také dávat góly a na ty se v dnešním dílu podíváme trošku více. Na závěr je připravený rozhovor s bývalým hráčem mužského Áčka a bývalým trenérem žen Martinem Czeczotkou.

68_20240702_230100.jpg

Letní statistický speciál – II. Díl Začátek žen

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelených a obdržených branek, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. V druhém díle se také podíváme na základní statistiky, ale tentokrát na ženskou složku týmu. Opět si projdeme počet odehraných zápasů a také odehraných sezon.

67_20240702_115656.jpg

Letní statistický speciál – I. Díl Začátek

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. V prvním díle se podíváme na úplně základní statistiky, a to na počet hráčů, kteří hráli v třineckém klubu, na jejich odehrané zápasy a počet sezon. Nakonec jsme si pro vás připravili rozhovor s jedním z lidí, kteří byli u samotného zrodu mužské složky klubu a trenérem mužů: Jiřím Kajfoszem.

65_20240626_133310.jpg

Lukáš Kupczak: Dělám co mě baví

Poslední velký rozhovor letošní sezony. Tentokrát jsem si vzal na paškál sekretáře klubu, trenéra dorostenců a DJ na domácích zápasech Lukáše Kupczaka. Probrali jsme jak jeho začátky jako hráče, trenéra tak i sekretáře klubu. Dozvěděli jsem se co klub chystá od nové sezony. Máte se na co těšit. Přejeme vám krásné léto!

64_20240611_152655.jpg

Dívky na turnaji u sousedů

Na den dětí se naše holky podívaly na sousední Slovensko, kde se zúčastnily Kysuce florbal cupu, na kterém se umístily na krásném čtvrtém místě.

63_20240531_112855.jpg

Dvakrát souboj o třetí místo, takové byly Ostravské hry

Od pátku 24.5. do neděle 26.5 probíhaly Ostravské hry, kterých se zúčastnily čtyři mládežnické skupiny našeho týmu. Do Ostravy vycestovali elévové, mladší žáci, starší žáci a dorostenci. Elévové a mladší žáci si dokonce zahráli o bronzové medaile.