Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 21 až 30 z celkem 96 článků.
82_20240829_183005.jpg

Letní statistický speciál – XIV. Trestné minuty ženy

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Také přesilovky a oslabení patří do zápasů jako vše ostatní a na ty se dneska podíváme. Na závěr na pár otázek odpověděla Klára Portešová.

81_20240828_085446.jpg

Letní statistický speciál – XIII. Trestné minuty

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Také přesilovky a oslabení patří do zápasů jako vše ostatní a na ty se dneska podíváme. Na závěr na pár otázek odpověděl Filip Sikora.

80_20240820_103913.jpg

Elitní kategorie na Czech Open 2024

Od čtvrtku 8.8.2024 se v hlavním městě Praze pořádal už tradiční turnaj Czech Open. Třinecký klub do Prahy vyslal obě své elitní skupiny. Muži se dokázali probojovat do šestnáctifinále, kde podlehli soupeřům. Ženy se probojovaly až do nedělního finálního dne a zahrály si proti Liberci. Ženy nakonec z Prahy přivezly stříbrné medaile.

78_20240815_203619.jpg

Letní statistický speciál – XII. Kanadské body ženy

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Když se sečtou branky a asistence tak z toho vzniknou kanadské body, které ráda každá hráčka sbírá a na ty se dneska podíváme. Na závěr nám na pár otázek odpověděla Veronika Třinecká.

77_20240813_191305.jpg

Letní statistický speciál – XI. Kanadské body

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Když se sečtou branky a asistence tak z toho vzniknou kanadské body, které rád každý hráč sbírá a na ty se dneska podíváme. Na závěr nám na pár otázek odpověděl útočník Šimon Czernek.

76_20240808_225216.jpg

Letní statistický speciál – X. Asistence ženy

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Branky máme za sebou, ale žádný gól by nepadl bez dobré asistence a na ty se v dnešním speciálu podíváme. Na závěr jsme si připravili rozhovor s hráčkou ženského Áčka Lucií Mišúnovou.

75_20240806_200334.jpg

Letní statistický speciál – IX. Asistence

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Branky máme za sebou, ale žádný gól by nepadl bez dobré asistence a na ty se v dnešním speciálu podíváme. Na závěr jsme připravili rozhovor s kapitánem mužského Áčka Honzou Mieszkem.

74_20240725_092953.jpg

Letní statistický speciál – VIII. Díl Vstřelené a obdržené branky ženy

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Prošli jsem už počty gólu jednotlivců, branky v přesilovce a ve třetím brankovém díle se podíváme na branky v jednotlivých sezonách, třetinách, ale za klub.