Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 20 článků.
72_20240718_111933.jpg

Letní statistický speciál – VI. Díl Obdržené branky v PP a OS žen

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Nejlépe se střílí, když je o jednu soupeřku méně. V dnešním díle se podíváme na vstřelené a obdržené branky v přesilovce a oslabení. Na závěr jsme si připravili rozhovor s hráčkou ženského Áčka Adélou Šíbrovou.

71_20240716_115250.jpg

Letní statistický speciál – V. Díl Obdržené branky v PP a OS

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Nejlépe se střílí, když je o jednoho soupeře méně. V dnešním díle se podíváme na vstřelené a obdržené branky v přesilovce a oslabení. Na závěr jsme si připravili rozhovor s hráčem mužského Áčka Ondřejem Drongem.

69_20240709_125516.jpg

Letní statistický speciál – III. Díl Počet branek

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. Aby se vyhrávalo, musí se také dávat góly a na ty se v dnešním dílu podíváme trošku více. Na závěr je připravený rozhovor s bývalým hráčem mužského Áčka a bývalým trenérem žen Martinem Czeczotkou.

68_20240702_230100.jpg

Letní statistický speciál – II. Díl Začátek žen

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelených a obdržených branek, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. V druhém díle se také podíváme na základní statistiky, ale tentokrát na ženskou složku týmu. Opět si projdeme počet odehraných zápasů a také odehraných sezon.

67_20240702_115656.jpg

Letní statistický speciál – I. Díl Začátek

Na letní měsíce jsme si připravili statistický speciál. Vycházet bude každé úterý a čtvrtek. Zabývat se budeme hráči, vstřelenými a obdrženými brankami, kanadskému bodování hráčů, ale také se podíváme na trestné minuty a na speciální statistiky. Závěrem každého článku bude rozhovor s osobností klubu, která v dané statistice vyniká. V prvním díle se podíváme na úplně základní statistiky, a to na počet hráčů, kteří hráli v třineckém klubu, na jejich odehrané zápasy a počet sezon. Nakonec jsme si pro vás připravili rozhovor s jedním z lidí, kteří byli u samotného zrodu mužské složky klubu a trenérem mužů: Jiřím Kajfoszem.

61_20240529_174007.jpg

Hledáme další členy do trenérské rodiny

Naše florbalová rodina FBC Intevo Třinec se v posledních letech poměrně rychlé rozrůstá. Tak jak nám přibývají nová družstva a děti, tak členové, bez kterých by klub nemohl fungovat jsou trenéři. A přesně proto se obracíme na Vás.